Shutters

JASNO shutters bij De Bruin Woninginrichting in Zeist 

In onze winkel in Zeist kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen vinden van de JASNO shutters. Shutters zijn houten binnenluiken met regelbare lamellen. De kracht van JASNO shutters zit hem in de ongeëvenaarde kwaliteit en de passie voor perfectie. Iedere shutter wordt precies op maat gemaakt voor uw raam, waardoor ook afwijkende vormen prima mogelijk zijn.

JASNO shutters

Voor ieder raam een shutter

De shutters van JASNO staan erom bekend dat ze geschikt zijn voor ieder raam. Ook voor het raam met een afwijkende vorm of maat is een shutter een uitstekende oplossing. Zelf kiest u de lamelbreedte, bediening en kleur, waarin u ondersteund wordt door onze speciaal opgeleide medewerkers.

Er zijn vier verschillende uitvoeringen, waarvan de Primewood shutters de meest verkochte zijn. Deze shutters worden van white teak hout gemaakt en hebben een FSC-certificaat ontvangen. Naast alle lak- en beitskleuren uit de JASNO collectie kunt u deze shutters ook in RAL- en NCS- kleuren krijgen. Ook kunnen de Primewood shutters worden gezandstraalt, voor een robuuste en stoere uitstraling.

Daarnaast zijn er ook de duurzame en voordelige Ecowood shutters, die gemaakt worden van samengeperste houtvezels. Deze Ecowood shutters zijn verkrijgbaar in vijf wittinten uit de JASNO kleurencollecties. Voor meer opties kiest u de Ecowood Plus shutters, waarbij u keuze heeft uit achttien lakkleuren. Doordat de Ecowood Plus shutters gemaakt worden van lichter materiaal zijn ze geschikt voor grotere afmetingen.

Een perfecte optie voor ramen in badkamers, keukens of zwembaden zijn de Aqualine shutters, die volledig waterbestendig zijn. Deze shutters worden gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en zijn te verkrijgen in zes verschillende wit- en crèmetinten.

 

Voordelen van de JASNO shutters

JASNO is de absolute marktleider in Nederland op het gebied van shutters. Door jarenlange ervaring is het mogelijk een strak vormgegeven en ijzersterk product neer te zetten. Het meest unieke detail zijn de verzonken scharnieren, die verborgen zitten in de zijstijl van de shutters. Super stevig en een strakke uitstraling.

Nog een groot voordeel is het feit dat de JASNO shutters perfect gecombineerd kunnen worden met de JASNO blinds (houten jaloezieën). De shutters en blinds kunnen geleverd worden in dezelfde kleuren en breedtes, waardoor het heel makkelijk wordt een eenheid te creëeren in uw woning.

JASNO shutters

Bij onze klanten:

 

JASNO

 
 
 
                      

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels