Vouwgordijnen

Sfeervolle vouwgordijnen in Zeist

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof.

Bij De Bruin Woninginrichting vindt u een enorme collectie vouwgordijnen van hoogstaande merken. De confectie en de afwerking van deze vouwgordijnen zijn van de beste kwaliteit, met oog voor de kleinste details. U heeft de keuze uit duizenden kleuren en stoffen. Houdt u van vrolijke, felle kleuren of van rustige aardse tinten? Heeft u een landelijk interieur of juist een moderne woning? Met ons uitgebreide aanbod aan vouwgordijnen is alles mogelijk. Wat u stijl of smaak ook is, Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist vindt u de perfecte vouwgordijnen.

In onze winkel in Zeist kunt u terecht voor vouwgordijnen van de volgende topmerken: Luxaflex, Jab, Sunway, JASNO, Kobé, Vadain en Eijffinger.

JASNO folds

Het aanbod vouwgordijnen in Zeist

In onze winkel in Zeist heeft u keuze uit meer dan 1000 kleuren vouwgordijnen van Kobé. Naast de standaard opties zijn er in Zeist verschillende mogelijkheden om uw vouwgordijnen naar eigen wens aan te passen. Vouwgordijnen van Kobé worden gevoerd of ongevoerd geleverd, afhankelijk van de situatie. Daarnaast worden de vouwgordijnen geleverd met baleinen, horizontale staafjes die verwerkt zijn in de tunnels. Dit zorgt ervoor dat de vouwgordijnen strak hangen en geeft uw gordijn extra uitstraling.

Ieder voor- en najaar is er een nieuwe collectie Vadain vouwgordijnen beschikbaar bij De Bruin Woninginrichting in Zeist. Deze vouwgordijnen worden geïnspireerd op de laatste interieurtrends en kunnen toegepast worden in iedere woonstijl.

Maak een stijlstatement met de vouwgordijnen van Luxaflex. De collectie vouwgordijnen van Luxaflex in Zeist bestaat uit acht modellen en verschillende exclusieve stoffen. Zo kunt u uw vouwgordijnen persoonlijk maken. De Luxaflex vouwgordijnen hebben een luxe uitstraling en zijn verkrijgbaar met een grote diversiteit aan bedieningsopties. Alle vouwgordijnen van het merk Luxaflex worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Vouwgordijn Vadain

Sunway is specialist op het gebied van vouwgordijnen. In de nieuwe Sunway collectie vouwgordijnen in Zeist vindt u exclusieve stoffen van goede kwaliteit, intense kleuren en schitterende dessins en structuren. U heeft de keuze uit transparante, of juist dichte stoffen en uit verschillende modellen en bedieningsopties.

In de collectie van De Bruin Woninginrichting in Zeist kunt u ook vouwgordijnen vinden van het bekende merk Eijffinger. Of u op zoek bent naar trendy, glamourous, retro, landelijke, romantische, exotische of juist moderne vouwgordijnen: bij ons bent u aan het juiste adres. Het assortiment Eijffinger vouwgordijnen in Zeist is heel uitgebreid zodat er ruime keuzemogelijkheden zijn.

Jab staat over de hele wereld bekend om de kwalitatief hoogwaardige textielproducten. De vouwgordijnen van Jab zijn uitermate praktisch doordat ze heel snel en makkelijk kunnen worden gemonteerd. Ook de bediening van deze stijlvolle vouwgordijnen is heel eenvoudig. Vouwgordijnen van Jab vindt u bij De Bruin Woninginrichting in Zeist.

Vouwgordijnen van JASNO, folds, zijn anders dan andere vouwgordijnen. Ze zijn namelijk gemaakt van geweven papier. Wanneer het zonlicht er doorheen schijnt geven de folds uw huis een warme gloed. De kleur van het papier kunt u laten matchen met de kleur van de houten latten, voor een rustige uitstraling. Wanneer u liever een blikvanger van uw raam maakt, gaat u voor contrasterende kleuren. Deze vouwgordijnen zijn strak afgewerkt en hebben een echte design uitstraling. De JASNO folds vouwgordijnen zijn te bewonderen in onze showroom in Zeist.

Kom naar Zeist voor gratis advies

In onze winkel in Zeist vindt u naast een enorm assortiment vouwgordijnen ook andere raamdecoratie, vloeren, behang en insectenwering. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies om uw woning in te richten. Hierbij wordt er gekeken naar uw wensen en woonsituatie. Door dit te combineren met onze vakkennis wordt het perfecte eindresultaat bereikt. Kom snel naar De Bruin Woninginrichting in Zeist voor vouwgordijnen, woningstoffering en persoonlijk advies!

 
Vouwgordijn Vadain                                     
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels