Verticale jaloezieën

Waarom verticale lamellen?

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen zijn verticale jaloezieën perfect. In alle gevallen worden de lamelgordijnen op maat gemaakt voor uw raam, waardoor ze altijd precies passen in uw interieur. Zelfs voor schuine ramen zijn de verticale jaloezieën een ideale oplossing.

Luxaflex verticale jaloezieën

Advies voor uw situatie

Het is niet zo moeilijk om raamdecoratie te kopen. Het is echter een stuk lastiger om iets te vinden dat past bij uw interieur en bij de toepassing. Bij De Bruin Woninginrichting helpen wij u graag om het perfecte product voor uw woning te vinden. Dit houdt in dat wij thuis de maten op meten en met u mee kijken voor de kleur, afwerking en bijvoorbeeld de bediening van het gekozen product. Allemaal service, dus helemaal gratis. In de afgelopen jaren hebben wij een enorme dosis ervaring opgedaan, die wij graag delen met onze klanten. Zo krijgt u een product dat past bij uw woning, zodat u er jarenlang plezier van kunt beleven. Maak online een afspraak of kom langs in onze showroom om te zien wat wij kunnen betekenen voor u.

JASNO swings

JASNO verticale lamellen

Wij zijn trotse dealer van de JASNO verticale lamellen, ook wel swings genoemd. Doordat ze uitgevoerd zijn met een om-en-om draaisysteem wordt er een 3D effect gecreëerd. In 2016 is dit unieke product bekroond met maar liefst 2 design awards. 

Ook het feit dat de swings in Nederland worden geproduceerd is opvallend. De lamellen zijn te verkrijgen in diverse kleuren, transparanties en stofkwaliteiten.

Luxaflex jaloezieën

Met de verticale jaloezieën van Luxaflex heeft u een ruime keuze. U kiest uit een grote collectie materialen, kleuren, afwerkingen en bedieningsopties. Door deze naar eigen smaak en wensen te combineren creëert u een uniek product dat past in uw interieur. De lamellen van Luxaflex zijn praktisch en modern en bieden een uitstekende privacy. De nieuwste collectie vindt u nu in onze showroom in Zeist.

Verticale lamellen Sunway

In de verticale jaloezieën van Sunway worden sfeer en functionaliteit gecombineerd. Ze zijn ideaal voor grote ramen, schuifpuien of ramen met een afwijkende vorm (zoals schuine ramen of hoekramen).

De Sunway lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, aluminium of kunststof, en daarnaast zijn er een aantal varianten met een speciale coating. Voor ieder interieur is er dan ook een passende oplossing.

JASNO verticale lamellen


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels