Rolgordijnen Zeist

Rolgordijnen van hoogstaande merken in Zeist

Bij De Bruin Woningstoffering in Zeist vindt u rolgordijnen van topwaliteit die geschikt zijn voor iedere kamer of situatie. Bij ons is er voor elke smaak en stijl een passend rolgordijn te vinden. Wij bieden u in Zeist een ruim aanbod van hoogwaardige stoffen, in vele prachtige kleuren en texturen. Daarnaast bieden wij extra opties om uw rolgordijnen geheel naar uw eigen wens samen te stellen. In Zeist vindt u rolgordijnen van de merken Luxaflex, Sunway en Wood & Washi.

Naast het model, de transparantie, kleur en het motief kunt u bij ons ook uw gewenste bedieningssysteem van uw rolgordijn bepalen. Ook hierin vindt u ruime keuze, van een kettingbediening tot elektrische bediening. Zo hebben we in Zeist bijvoorbeeld het LiteRise systeem, waarbij u het rolgordijn kunt openen en sluiten door de onderlat te verschuiven. Ook een slingerstangbediening, kettingbediening en een bediening met een motor behoren tot de mogelijkheden. En wat denkt u van het nieuwste Powerview Motorisation systeem, dat u de mogelijkheid biedt om uw rolgordijnen door middel van uw smartphone te bedienen.

De door u samengestelde rolgordijnen worden speciaal voor uw woning op maat gemaakt en indien nodig op elkaar afgestemd, voor het allermooiste effect.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom dan langs in onze winkel in Zeist waar onze adviseurs u alle mogelijkheden met rolgordijnen voor in uw woonsituatie laten zien. Daarnaast ontvangt u bij De Bruin in Zeist vrijblijvend en gratis advies, waar u echt iets aan heeft. Twijfel niet langer en kom langs in de showroom te Zeist!

Rolgordijn

Rolgordijn Rolgordijn Luxaflex

Wood and Washi

Luxaflex Sunway
 
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels