Duette's

Duette Shades van goede kwaliteit in Zeist

Duette Shades zijn een unieke vorm van raamdecoratie. De honingraatstructuur, gevormd door twee lagen stoffen, maakt ze zacht, duurzaam, isolerend en energiebesparend. Doordat er gebruik gemaakt wordt van twee lagen stof, met daartussen een stilstaande luchtlaag, blijft de warmte zomers buiten en in de winter binnen. Duette Shades werken daarnaast ook geluiddempend waardoor de akoestiek in uw woning verbeterd wordt.

Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist vindt u een grote collectie Duette Shades van kwalitatief hoogstaande merken als Luxaflex, Sunway en Multisol. De Duette Shades zijn toepasbaar in iedere woning en helemaal aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kiest u zelf de kleuren, stoffen, motieven, transparantie en de bediening. Wij bieden u een aantal bedieningsopties, waaronder veel kindvriendelijke mogelijkheden. Zo leveren wij bijvoorbeeld het LiteRise systeem, een koordloze bediening. Daarnaast vindt u in onze collectie ook elektrische bediening met afstandsbediening, bediening door middel van een koord en het Powerview Motorisation systeem waarbij de bediening via uw smartphone gaat. Ook het SmartCord bediening, waar het koord een constante lengte heeft behoort tot de mogelijkheden. Tot slot kunt u het top-down bedieningssysteem vinden in onze collectie, dit systeem maakt het mogelijk om uw Duette's van beneden naar boven en van boven naar beneden te bedienen.

Voordelen Duette Shades

  • Isolerend en energiebesparend
  • Verbeterde akoestiek in uw woning
  • Aan te passen aan uw persoonlijke wensen
  • Toepasbaar in ieder raam
  • Veel verschillende bedieningsopties
  • Filtert het licht en biedt privacy

Duette Shades Luxaflex

Duette Shades

Het allerbeste advies in Zeist

Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist kunt u terecht voor uitgebreid en persoonlijk advies, dat uiteraard geheel vrijblijvend en helemaal gratis is. Het is onze missie om, samen met u, tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij bereiken dit door goed te luisteren en kijken naar uw woonwensen en woonsituatie. Dit combineren wij met onze uitstekende vakkennis voor het allerbeste eindresultaat. Wij raden u aan om alvast online een afspraak te plannen met één van onze adviseurs zodat u gegarandeerd bent van uitstekende hulp en perfecte service. Zo komt u zeker niet voor niets naar Zeist!

duette

Duette's
 

Multisol

Sunway  
 
 
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels