Buitenzonwering Zeist

Buitenzonwering bij De Bruin Woninginrichting in Zeist

Naast zonwering voor de binnenzijde van uw woning, kunt u ook voor buitenzonwering terecht bij De Bruin Woninginrichting. Wij leveren in onze winkel in Zeist zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens van topmerken zoals Luxaflex en Husol. Wilt u advies ontvangen over de juiste buitenzonwering voor in uw situatie? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Zonneschermen

Bij ons in Zeist vindt u verschillende zonneschermen van uitstekende kwaliteit. Wij bieden u knikarmschermen en uitvalschermen. Het verschil tussen deze twee zijn de armen, die geknikt zijn bij een knikarmscherm. Hierdoor heeft dit scherm een geringe helling. Een uitvalscherm valt in een hoek naar beneden, hier kun je minder makkelijk onder door lopen.

Voor terrassen worden knikarmschermen gebruikt, wij leveren deze zonneschermen met een uitval tot wel 4 meter. Uitvalschermen houden warmte buiten, maar er komt wel voldoende daglicht binnen in uw woning. Ook het uitzicht naar buiten wordt behouden wanneer u kiest voor een uitvalscherm. Zelf kunt u de zonneschermen naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van de casettes en de kleur en het motief van het doek bepalen. Om de mogelijkheden te bekijken komt u naar De Bruin Woningstoffering in Zeist.

Markiezen

Ook markiezen zijn verkrijgbaar bij De Bruin in Zeist. Deze stijlvolle zonwering heeft een klassieke uitstraling. Markiezen zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en passen perfect bij verschillende soorten huizen. De markiezen zijn ook aan de zijkant gesloten wat ze ideaal maakt voor ramen waar de zon schuin op valt. Zelf kiest u de uitstraling die past bij uw woning, de markiezen zijn beschikbaar in hout en aluminium.

Daarnaast zijn markiezen verkrijgbaar met verschillende bedieningsopties. Zo is er bijvoorbeeld een bedieningssysteem met zon- en windsensoren, waarmee uw zonwering volautomatisch bediend kan worden. Kom voor een passend advies naar onze winkel in Zeist.

Zonnescherm

Zonnescherm

markiezen

Markiezen

Rolluik

Rolluik

Screens

Screens

Rolluiken

Rolluiken houden buiten wat buiten hoort. Niets komt door deze sterke zonwering heen, wat een veilig gevoel geeft wanneer u ligt te slapen of als u van huis bent. Daarnaast werken rolluiken isolerend zodat u veel energie bespaart. Uw rolluik wordt geleverd in een kleur naar wens. Doordat de lamellen ook voorzien zijn van een kleurtje ziet uw woning er ten alle tijden stijlvol uit, ook wanneer de rolluiken zijn gesloten. Een rolluik vindt u in verschillende prijscategorieën. Wilt u graag meer informatie over rolluiken? Dan bent u van harte welkom bij De Bruin Woninginrichting in Zeist.

Screens

Screens zijn een praktische, vlakhangende buitenzonwering die bestand is tegen ieder weertype. Een screen geeft een goed zicht naar buiten en belemmert tegelijkertijd de inkijk naar binnen. Het doek van uw screens is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en motieven. Zo kunt u uw zonwering perfect aanpassen aan de stijl van uw woning. Screens zijn ook ideaal voor hoge gebouwen doordat ze windvast zijn. Onze screens zijn leverbaar in alle soorten en maten. Kom het totale aanbod bewonderen in onze showroom te Zeist en ontvang gratis en vrijblijvend advies van onze medewerkers.

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels