Plissés Zeist

Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist vindt u plissés van hoogstaande merken als Luxaflex, Sunway en Wood & Washi. Het assortiment plisségordijnen bestaat uit plissés in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, zodat er voor ieder wat wils is. Ook voor een passend advies over plisségordijnen kunt u terecht bij De Bruin in Zeist.

Het aanbod plisségordijnen in Zeist

De tijdloze Plissé Shades van uitstekende kwaliteit zijn altijd stijlvol. Deze veelzijdige en decoratieve raamdecoratie zijn geschikt voor iedere raamvorm en -afmeting. Plissé Shades worden namelijk op maat gemaakt voor u. In Zeist bieden wij u eindeloze variatiemogelijkheden met plissés. U kunt zelf uw perfecte plisségordijnen samen stellen door te kiezen uit prachtige plooistoffen, verschillende kleuren, mooie weefsels, elegante patronen en rijke texturen. Voor iedere woonstijl en woonsituatie vindt u bij ons de perfecte Plissé Shades. Zo kunnen de stoffen bijvoorbeeld gecoat worden met een zonwerende Topar coating of met een vuilafstotende Dustblock coating. Plissés zijn verkrijgbaar met verschillende transparanties zodat voor iedere ruimte een passende oplossing gevonden kan worden. Daarnaast zijn Plissé Shades beschikbaar met verschillende plooibreedtes. Het Top-Down model is een unieke optie waarbij uw plissé van boven naar beneden en van beneden naar boven bediend kan worden. Zo kunt u kiezen voor privacy aan de onderzijde en voldoende lichtinval bovenin.

Plissés

Plisségordijnen

In onze winkel in Zeist kunt u het assortiment plisségordijnen bewonderen. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien. Ook de mogelijkheden wat betreft bedieningsopties voor Plissé Shades zijn eindeloos. Natuurlijk is de standaard koordbediening bij ons verkrijgbaar. Daarnaast vindt u in Zeist ook een bediening door middel van een slingerstang en het SmartCord systeem waarbij het koord een constante lengte heeft, wat dit een kindvriendelijke optie maakt. Ook het LiteRise systeem is kindvriendelijk, doordat het helemaal koordloos is en de bediening door middel van een handgreep gaat. Naast een elektrische bediening met een afstandsbediening of knop bieden wij ook het nieuwste, elektrische systeem: Powerview Motorisation. Dit systeem maakt het mogelijk om uw plisségordijnen te bedienen met uw smartphone.

Kom voor persoonlijk advies naar Zeist!

Uiteraard bieden wij u in Zeist kwalitatief goede materialen van hoogstaande merken. Dat is echter niet de enige reden om naar De Bruin te komen. In onze winkel kunt u gratis en vrijblijvend advies ontvangen van onze medewerkers, die hiervoor zijn opgeleid. Dit advies wordt toegepast op uw persoonlijke situatie. Daarnaast staan wij in de wijde omtrek van Zeist bekend om de uitstekende service die wij bieden. Bent u op zoek naar plisségordijnen, nieuwe raambekleding of zelfs een geheel nieuw interieur? Dan komt u naar De Bruin Woninginrichting in Zeist. Bij ons heeft u ruime keuzemogelijkheden en bent u gegarandeerd van het allerbeste, persoonlijke advies.

Plissés

Plissé Shades
 

Luxaflex

Sunway Wood Washi
 
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels