Gordijnen Zeist

Beste assortiment met gordijnen uit Zeist!

De warmte van een woning is pas echt compleet als de gordijnen hangen. Bij de collectie van gordijnen in Zeist vindt u grote gordijnmerken, waaronder Gardisette, Egger, Vadain en Eijffinger. Daarnaast biedt de gordijnwinkel in Zeist de mogelijkheid om uw eigen gordijnen te ontwerpen. Maak daarom kennis met onze gordijnspecialist!

Waarom wilt u de gordijnen bestellen bij de gordijnwinkel in Zeist?

Uiteraard is De Bruin Woninginrichting niet het enige interieurbedrijf dat gordijnen verkoopt. Waarom zou u dan precies bij ons uw gordijnen bestellen? Bij de verkoop van gordijnen in Zeist komt meer te pas dan op het eerste gezicht direct duidelijk is. Dat is precies de reden dat persoonlijk advies bij ons altijd op de eerste plaats staat.

Wij willen er samen met u naar streven om het perfecte eindresultaat te bereiken, wat goed mogelijk is dankzij onze vakkennis en het ruime aanbod van gordijnstoffen in onze gordijnwinkel! Wist u dat het daarnaast ook mogelijk is om volledig uw eigen gordijn te ontwerpen?

Om u op de juiste manier te kunnen helpen, raden wij u aan om online een afspraak te maken met onze specialist van de gordijnwinkel in Zeist. Deze afspraak is uiteraard geheel vrijblijvend en biedt uitsluitend voordelen:

  • Advies op maat
  • Uitstekende vakkennis
  • Perfect eindresultaat
  • Ontwerpen van eigen gordijnen
Gordijnen Vadain Gordijnen Vadain

Assortiment van gordijnen in Zeist

Bent u op zoek naar speciale, unieke gordijnen van uitstekende kwaliteit? Voor de allermooiste gordijnen van Zeist en omstreken kunt u terecht bij De Bruin Woninginrichting. Wij bieden u een veelzijdige collectie van gordijnen en vitrage van diverse topmerken, waaronder Kobé, Egger en Eijffinger. Daarnaast kunt u onze gordijnen gebruiken in combinatie met roedes, rails of elektrische rails.

De prachtige rolgordijnen in Zeist zijn samengesteld uit hoogwaardige stoffen en stralen hun kwaliteit zichtbaar uit. Bij deze rolgordijnen hebt u de keuze uit een elektrische bediening of kettingbediening. Voor uitgebreid advies en voorbeelden van deze gordijnen uit Zeist kunt u naar de gordijnwinkel komen!

De tweede gordijnsoort uit onze collectie zijn de vouwgordijnen. Deze uitzonderlijke gordijnsoort bevat nu maar liefst een collectie van 200 gerenommeerde stoffen. U kunt bij ons dus verder gaan dan alleen de traditionele standaardontwerpen! Met deze hoogstaande gordijnen uit Zeist voldoet u volledig aan de eisen van de tegenwoordige ‘haute couture’!

Naast deze twee grote categorieën kunt u ook bij onze gordijnwinkel terecht voor shutters, duettes, jaloezieën en andere vormen van raambekleding. Kortom, met deze uitgebreide keuzemogelijkheden bij de gordijnwinkel in Zeist is het nodig dat u kunt vertrouwen op uitstekende hulp!

Bijzondere gordijnen uit Zeist? Maak een meetafspraak!

Het succes van hoogstaande gordijnen staat of valt met de correctheid van de afmetingen. Om die reden is het verstandig om een afspraak te maken met onze adviseur van de gordijnwinkel. Hij kan dan langskomen om de juiste maten op te nemen voor het perfecte eindresultaat!

Ook totaal interieuradvies in Zeist beschikbaar!

Wilt u meer advies dan alleen over gordijnen uit Zeist? Bij ons is dat mogelijk, want wij verkopen ook vloeren, verf, behang en andere vormen van raambekleding. Op deze wijze kunnen wij er samen met u voor zorgen dat de gordijnen een ultieme match vormen met de rest van het interieur!

In de showroom van De Bruin Woninginrichting in Zeist is een prachtige collectie gordijnen te bekijken. We bieden u een enorme collectie stoffen aan van alle gerenommeerde topmerken, zoals Eiffinger, Silvera, Kendix, Designs of the time, Puylaert, Van den Acker, Artelux, Toppoint, Wind, JAB anstoetz, Christian Fischbacher, Vadain en Gardisette.

Gordijnen Kobé

Gardisette Vadain Kobé Eijffinger van den Acker
Christian Fischbacker        

 

 

 

 
 
De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist -
Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels