Vloeren Zeist

Dé leverancier van vloeren voor Zeist!

Bent u uw huidige vloer zat of past deze niet zo mooi bij uw woonstijl? Is uw vloer toch niet zo praktisch als u had gehoopt of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Om wat voor reden u ook op zoek bent naar een nieuwe vloer, u gaat uw perfecte vloer vinden bij De Bruin Woninginrichting! Houten vloeren, laminaat, PVC vloeren, linoleum, tapijt, vinyl, vloerkleden... U kunt het allemaal vinden in ons ruime assortiment. Zelfs voor een unieke betondesign vloer kunt u bij De Bruin terecht.

Daarnaast bent u voor advies bij ons aan het juiste adres. Wij bieden persoonlijk advies waar u echt iets aan heeft. In onze showroom vindt u de allermooiste vloeren van Zeist en omgeving. De Bruin biedt u alles wat u nodig heeft en meer.

vloeren showroom zeist

Houten vloeren

De warme uitstraling van een houten vloer maakt dat hout al jaren een populaire vloersoort is. Een houten vloer heeft enorm veelzijdige mogelijkheden en brengt een authentieke sfeer in uw woning.

Laminaat

Een laminaat vloer is de goedkope variant van houten vloeren. Het systeem is goedkoop en eenvoudig en deze praktische vloer is erg populair onder gezinnen. Laminaat is de meest bekende vloersoort in Nederland.

PVC

PVC is een unieke combinatie van modern materiaal met een authentieke uitstraling. PVC vloeren zijn nog relatief onbekend in Nederland, maar De Bruin Woninginrichting gaat hier verandering in brengen. Een PVC vloer uit Zeist is geluiddempend, onderhoudsarm, slijtvast, anti-allergisch en niet te onderscheiden van echt hout.

Vinyl en linoleum

Linoleum & Vinyl zijn unieke en duurzame vloersoorten. Een vinyl vloer is een stevige kunststof vloer die geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast zijn vinyl vloeren slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Linoleum vloeren zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn eenvoudig te reinigen. Linoleum vloeren staan ook wel bekend als Marmoleum vloeren, en worden geroemd om hun veelzijdigheid.

Tapijt

Met een tapijtvloer voorziet u uw woning van een zachte en warme bekleding. Tapijt kent talloze voordelen, zo is het bijvoorbeeld sfeervol, isolerend, geluiddempend en goed te combineren. In Zeist leveren wij alleen de allerbeste tapijtmerken.

Karpetten

Bij De Bruin Woninginrichting te Zeist vindt u karpetten en vloerkledenvan verschillende materialen en kleuren. Alle karpetten die wij leveren worden voor u op maat gemaakt. Alleen de meest hoogstaande merken zijn bij ons verkrijgbaar.

Betondesign

Ook Betondesign van Forbo Eurocol is verkrijgbaar in onze winkel in Zeist. Deze strakke afwerklaag kan toegepast worden op zowel vloeren als wanden. Het resultaat is een stijlvolle betonlook. Kom deze vloersoort bekijken bij De Bruin Woninginrichting!

 

Houten vloeren Laminaat PVC Linoleum & Vinyl
Houten vloeren Laminaat PVC Linoleum & Vinyl
Tapijt Karpetten Betondesign
Tapijt Karpetten Betondesign

 

Advies over vloeren in Zeist

Al sinds het begin staat De Bruin Woninginrichting bekend om de uistekende service. De Bruin is een erkende vloeren verkoper in Zeist, waar u prachtige vloersoorten kunt vinden. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben inmiddels al duizenden vloeren gelegd in Zeist en omgeving. Tegenwoordig is het vloerenaanbod heel ruim, waardoor de keuze soms lastig kan zijn. Om deze reden voorzien onze medewerkers u met veel plezier van uitgebreid advies over vloeren, waardoor u de perfecte keuze kunt maken. Wij vertellen u de voor - en nadelen van iedere vloer en kijken mee met uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u uitstekend helpen en verzekeren van het gewenste eindresultaat.

Het vloerenaanbod in Zeist

Natuurlijk willen wij u zo optimaal mogelijk helpen bij u keuze, daarom raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze vloerenshowroom in Zeist. Hier kunt u alle vloeren goed bekijken en de gewenste stalen aanvragen. Dit bezoek geeft u een juiste impressie van de kleur, textuur, vorm en kwaliteit van onze vloeren.

Zoals eerder aangegeven beschikken wij over een enorm aanbod in onze vloerenwinkel te Zeist. Bij ons vindt u houten vloeren, laminaat vloeren, PVC vloeren, vinyl & linoleum vloeren, tapijt, karpetten en betondesign. Van al deze vloersoorten hebben wij alleen de allerbeste merken in ons assortiment. Mede door het enorme scala aan mogelijkheden is het aan te raden om langs te komen bij De Bruin Woninginrichting in Zeist

Waarom vloeren kopen bij De Bruin?

Natuurlijk zijn wij niet de enige vloerenwinkel in Zeist. Wij zijn echter wel de allerbeste. Onze adviseurs, die beschikken over een enorme vakkennis, zorgen ervoor dat u bij ons optimaal geholpen kan worden. Het hoofddoel van al onze medewerkers is om samen met u tot een perfect eindresultaat te komen. Zo kunt u lang genieten van onze service.

De Bruin Woninginrichting te Zeist staat garant voor:

  • Persoonlijk en gratis advies
  • Een uitgebreid assortiment van vloeren
  • Een goede en betaalbare service
  • Vloeren van de beste kwaliteit
  • Uitstekende vakkennis

 

Maak online een afspraak!

Op onze website kunt u direct een afspraak maken met een van onze medewerkers. In deze vrijblijvende afspraak vertellen wij u alle mogelijkheden met betrekking tot vloeren. Wij verwelkomen u met koffie en geven u advies dat perfect aansluit bij uw woonwensen. Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder afspraak, hoewel wij dan niet kunnen garanderen dat er direct iemand tot uw beschikking staat. Wij zien uit naar uw komst!

 

Brink en Campman Belakos Desso
Bonaparte Van Besouw Interfloor Meister Jab
Forbo Cunera Louis de Poortere Therdex Jabo
Novilon Quick-step Lieverdink Ambiant
mflor Dennebos Flooring Forbo coral  

 


 

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels