Houten vloeren Zeist

De allerbeste verkoper van houten vloeren in Zeist!

De Bruin Woninginrichting staat al geruime tijd bekend als een uitstekende verkoper van houten vloeren in Zeist. Zo kan onze houten vloerenspecialist u meerdere redenen aanreiken om te kiezen voor een houten vloer. De doorleefde, authentieke sfeer van hout maakt iedere ruimte sfeervol en zacht. Wij helpen u graag met het creëeren van een warme en romantische omgeving en daarnaast geven wij u in Zeist persoonlijk advies.

Persoonlijk advies bij onze houten vloerenwinkel in Zeist

De Bruin Woninginrichting biedt u een groot assortiment houten vloeren, waardoor het erg lastig kan worden om de perfecte vloer voor uw woning te vinden. Om die reden raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze houten vloerenwinkel in Zeist. Hier zal de houten vloerenspecialist u alles uitleggen over de verschillen tussen de diverse topmerken Lieverdink, Woodpecker en Dennebos Flooring. Op deze eenvoudige manier kunt u beter ontdekken welke houten vloer geschikt is voor uw woning.

Om optimaal te kunnen genieten van het advies over houten vloeren in Zeist, raden wij u aan om online een vrijblijvende afspraak te maken. Één van onze adviseurs staat dan geheel tot uw beschikking om u te helpen uw wensen om te zetten in een perfect resultaat.

5 redenen om een houten vloer te kopen

Dennebos Flooring – één van de grote merken bij De Bruin Woninginrichting in Zeist – heeft een vijftal redenen opgesteld waarom u moet kiezen voor een houten vloer:

  • Persoonlijk en krachtig: Al onze houten vloeren uit Zeist hebben niet alleen een persoonlijke en krachtige uitstraling, maar zijn ook robuust. Hierdoor kunt u decennia lang genieten van dezelfde houten vloer!
  • Onderhoudsarm en hygiënisch: Het hout is eenvoudig te reinigen en is relatief ongevoelig voor vuil door de vuilafstotende toplaag!
  • Tijdloos en mooi: Houten vloeren worden mooier met gebruik en verkrijgen daardoor een tijdloos karakter.
  • Individueel en authentiek: Ieder stuk hout is uniek en anders! Hierdoor kunt u bij de houten vloerenwinkel in Zeist een originele vloer kopen, waarvan geen kopie bestaat!
  • Natuurlijk en duurzaam: Alle houten vloeren voldoen aan de FSC-gecertificeerde bosconcessies. Zo draagt u met het kopen van deze houten vloeren bij aan een duurzame planeet!

 

Met deze vijf goede redenen kunt u geen enkel bezwaar meer hebben tegen het kopen van uw perfecte vloer bij De Bruin Woninginrichting in Zeist.

Houten vloer

Aanbod van houten vloeren in Zeist

Bij dé houten vloerenspecialist vindt u onder andere een drietal wereldbekende topmerken: Lieverdink, Woodpecker en Dennebos Flooring. Ieder merk heeft haar eigen voordelen, die hieronder genoemd worden. Daarnaast leveren deze merken uiteraard alleen vloeren aan professionele stoffeerders, waaronder aan De Bruin Woninginrichting.

Lieverdink vormt een groot onderdeel van het vloerenaanbod bij de houten vloerenwinkel uit Zeist. De ouderwetse productietechnieken, authentieke producten en enthousiaste ontwerpers zorgen voor een waanzinnige beleving. Kom deze unieke collectie bekijken bij de houten vloerenshowroom in Zeist!

Woodpecker is een ambitieuze vloerenspecialist die uitsluitend streeft naar innovatieve ontwerpen, waarbij iedere vloer met zorg voor u wordt gemaakt.

Dennebos Flooring richt zich voornamelijk op een persoonlijke benadering en sluit daarmee naadloos aan bij het doel van onze houten vloerenwinkel uit Zeist. Uw persoonlijkheid kan weerspiegeld worden in de vloeren die speciaal voor u gemaakt zijn. Dennebos zou het zo verwoorden: ‘Be inspired, flooring for personalities!’ Vind daarom nu uw perfecte match bij de vloerenwinkel Zeist!

Bezorging van uw bestelling bij de houten vloerenwinkel Zeist

Nadat u, samen met onze houten vloerenspecialist, uw perfecte vloer hebt uitgezocht, kunt u deze thuis laten bezorgen. Dit gebeurd uiteraard met de nodige zorg en voorzichtigheid. Daarnaast is het ook mogelijk om uw houten vloer te laten leggen door onze professionele woningstoffeerders. Zij doen dit met uitermate veel precisie, zodat u maximaal kunt genieten van het eindresultaat.

Houten vloeren

Houten vloer mozaiek houten vloer

Lieverdink

Woodpecker Dennebos flooring

 

 
 
 

 

De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels