Behang Zeist

Behang kopen bij De Bruin in Zeist

Voor behang in Zeist bent u bij De Bruin Woninginrichting aan het juiste adres. Ons aanbod wordt in Zeist en omgeving geroemd door de veelzijdigheid en uitgebreide keuzemogelijkheden. In onze showroom bieden wij u persoonlijke hulp. Behang is tegenwoordig overal te koop, maar persoonlijke aandacht en hulp willen nog wel eens ontbreken. De Bruin Woninginrichting maakt dit goed door u gegarandeerd te laten genieten van een uitstekende service. Daarnaast bieden wij ook het beste persoonlijke advies, dat uiteraard gratis en geheel vrijblijvend is. Maak direct online een afspraak en u bent verzekerd van perfecte service.

Aanbod behang en behangboeken in Zeist

De hoeveelheid behangontwerpen nemen ieder jaar enorm toe. Kleurrijke dessins, prachtige texturen en een bonte verzameling aan patronen vormen de hedendaagse behangcollecties. Om de sfeer en uitstraling van de verschillende behangsoorten te proeven, bent u welkom om de behangboeken te komen bekijken in onze winkel in Zeist. Zo kunt u een goed en realistisch beeld krijgen van ons behang aanbod en tot een juiste keuze komen. 

In Zeist vindt u behangboeken van diverse topmerken waaronder Eijffinger, Élitis, Noordwand, PiP studio en Intervos. Met deze unieke behangsoorten zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden, die onze medewerkers u graag laten zien.

Naast behang bieden wij ook Betondesign van Forbo Eurocol, een strakke afwerklagen voor vloeren én wanden, met een prachtige betonlook als resultaat. Hier vindt u meer informatie over Betondesign.

Behang Eijffinger

In onze winkel in Zeist vindt u het kwalitatief hoogstaande behangmerk Eijffinger. Behang van Eijffinger heeft een eigen, herkenbare stijl die geschikt is voor een brede doelgroep. In Nederland is Eijffinger een absolute marktleider op het gebied van behang en ook wereldwijd is Eijffinger behang geliefd. In onze winkel in Zeist kunt u onder andere Eijffinger behang van PiP studio vinden. Dit romantische behang staat prachtig in slaapkamers, maar geeft ook woonkamers een eigenzinnige en vrolijke uitstraling.

PiP behang PiP behang pip behang eijffinger Eijffinger behang pip studio pip studio behang

Behang Élitis

Het wereldwijd bekende, exclusieve merk Élitis behoort tot de behangcollectie van De Bruin Woningstoffering. Wij bieden u onder andere de behangboeken big croco, parade, kandy, memoires en nomad.

Behang uit de serie big croco is subtiel behang met de elegante schoonheid van een luxe lederen tas. Dit behang, van krokodillenleer, zorgt voor een authentieke uitstraling in uw interieur. Parade behang doet het goed in een minimalistische omgeving. Dit uitbundige behang verjaagt somberheid en heeft een rijk uiterlijk. Het kandy behang van Élitis lijkt uit een andere eeuw te komen. Zonlicht geeft dit behang steeds weer een andere uitstraling. Voor een warme sfeer die doet denken aan Afrika neemt u behang van memoires. Dit behang ziet er aaibaar uit en heeft het uiterlijk van een dierenvacht. Het is echter een print, met reliëf, die op leer gedrukt is. Nomads behang is geïnspireerd op de nomaden. Iedere kleur en elk materiaal onthult een verhaal van ergens op de wereld.

Behang Elitis Behang Elitis Behang Elitis

Behang Noordwand

Ook behang van het merk Noordwand is te vinden bij De Bruin in Zeist. Bij ons vindt u Noordwand behang voor iedere toepassing of woonstijl. Zo bieden wij behang voor kinderen in diverse stijlen, maar ook fotobehang, klassiek behang, fleurig bloemenbehang, behang panelen en retro behang. Doordat het aanbod zo veelzijdig is, is de slagingskans zeer groot. Twijfelt u nog? In Zeist kunt u terecht voor advies waar u wat aan heeft.

Advies over behang in Zeist

Bij De Bruin Woninginrichting ontvangt u gratis en vrijblijvend advies over behang. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en geven u, naast een kop koffie of thee, het beste persoonlijke advies. Het doel van al onze adviseurs is om een perfect eindresultaat te bereiken. Een droombehang waar u nog jarenlang van kan genieten, dat volledig tot recht komt in uw woning en interieur. Het geheim? Wij luisteren uitgebreid naar uw persoonlijke wensen, die vervolgens gecombineerd worden met onze vakkennis. Zo komen wij tot een eindresultaat dat verbluffend zal zijn. 

Uiteraard ontvangt u in onze winkel een uitstekende service. Maar ook na uw aankoop kunt u genieten van deze service. Uw behang wordt door ervaren behangers op uw muur aangebracht.

Behang online bestellen

Op zoek naar een behangwinkel bij u in de buurt? Kom naar Den Heijer in Zoetermeer, Maison in Zoetermeer (Woonhart) of Hazelbag in Hellevoetsluis.
Het is ook mogelijk om behang online te bestellen. Op onze website behangsite.com vindt u een uitgebreid assortiment behang van topmerken als Eijffinger, PiP studio, Arte, Room Seven, Dutch Wallcoverings en vele anderen. 
Behang Noordwand Behang Eijffinger Behang Eijffinger

Eijffinger

Intervos Élitis
noordwand
 
 
 
De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist
Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels