Silhouette

Silhouette Shades van Luxaflex in Zeist

Sfeervolle gordijnen met een exclusieve stijl die het zonlicht zacht filteren, dat zijn Silhouette Shades van Luxaflex. Met deze unieke raambekleding worden prachtige, rustige lichteffecten gecreëerd. Daarnaast bieden de Silhouette Shades UV-bescherming, zonder dat u hierdoor uitzicht verliest. Dit maakt ze tot een perfecte keuze voor grote ramen. Ook voor vochtige ruimten zijn de Silhouette Shades ideaal.

Met Silhouette Shades heeft u de vrijheid om alle mogelijke sferen te creëren. Hiervoor draait u de stoffen lamellen van de shades. Fel licht kan heel eenvoudig veranderd worden in zacht, diffuus licht. Iedereen speelt graag met licht. Echter, dit is niet de enige reden om voor de Silhouette Shades te kiezen. De prachtige afwerkingen van de silhouette's geven uw raam een zachtere uitstraling.

Eindeloze mogelijkheden met Silhouette's

Wanneer u kiest voor Silhouette's uit onze collectie in Zeist, kiest u voor een product met eindeloze variatiemogelijkheden. U krijgt de gelegenheid om uw raamdecoratie naar eigen wens aan te passen, zodat het perfect aansluit op uw interieur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de breedte van de lamellen aan te passen. Onze adviseurs kunnen u in de showroom in Zeist laten zien wat voor effect dit geeft. Daarnaast kunt u het bedieningssysteem van uw voorkeur kiezen. Gaat u voor elektrische of handmatige bediening? Of neemt u een kindvriendelijk bedieningssysteem als SmartCord of LiteRise? Het is zelfs mogelijk om het unieke Powerview Motorisation systeem te kiezen, waarmee u uw silhouette's kunt bedienen met uw smartphone. In onze winkel in Zeist kunt u kennis maken met de verschillende bedieningsopties. Hier vindt u ook informatie over de mogelijkheden wat betreft kleuren en stoffen. Kom naar De Bruin Woninginrichting in Zeist en ontdek de talloze opties.

 
Silhouette Silhouette Silhouette
       

 

 
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels