PVC vloeren Zeist

De vloersoort met talloze voordelen.

Een PVC vloer, wat is dat?

Op dit moment is het de meest populaire vloersoort, PVC. Deze vloersoort is echter enorm snel gegroeid in bekendheid en het is dan ook niet ondenkbaar dat u er nog nooit van heeft gehoord. PVC staat voor polyvinylchloride, een stof die per toeval werd ontdekt in de 19e eeuw. Inmiddels wordt PVC heel breed toegepast, waaronder voor vloeren.

Een PVC vloer is dun en soepel, zoals zeil, maar wordt geleverd in stroken. Deze vloeren hebben de uitstraling van een echte houten of stenen vloer, afhankelijk van het dessin dat u kiest. 

 

De opbouw van PVC vloeren

Een PVC vloer bestaat uit drie verschillende lagen: de rug, de bedrukte filmlaag en de toplaag. De rug is het onderste gedeelte en wordt gemaakt van zuiver PVC. Dit gedeelte van de vloer zorgt voor de technische kwaliteit. De kleur en het dessin van de vloer liggen vast in de filmlaag. Bij het kiezen van uw PVC vloer is het belangrijk om te letten op de toplaag. Deze laag bepaalt hoe slijtvast uw vloer is. In onze showroom in Zeist vindt u alleen vloeren van de allerbeste kwaliteit, die geschikt zijn voor intensief woongebruik en toepassing voor projecten.

De meeste PVC vloeren hebben een extra 'embossing' laagje over de toplaag heen, waarbij er een voelbare structuur aan is gebracht op de plank. De meest realistische uitstraling wordt verkregen door een 'register embossing' laag, waarbij de structuur hetzelfde patroon heeft als het dessin uit de filmlaag.

 

Therdex PVC

Koopt u een Therdex PVC vloer, dan koopt u een topproduct. Deze vloeren zijn natuurgetrouw en amper van echt hout te onderscheiden. 

Ook op het gebied van duurzaamheid is een Therdex PVC vloer een verantwoorde keuze. Er wordt gebruik gemaakt van bio-weekmakers en de vloeren zijn ftlaatvrij.

Mflor PVC

De natuurgetrouwe dessins van een Mflor PVC vloer zijn zelf ontwikkeld, het is hun kracht. Iedere strook is uniek, doordat er gewerkt wordt met speciale druktechnieken.

Naast mooi zijn Mflor PVC vloeren ook veilig. Er worden alleen stoffen gebruikt die zo weinig mogelijk chemische emmissies bevatten.

 

Wat zijn de voordelen van PVC vloeren?

Wanneer u PVC gaat vergelijken met andere vloeren blijkt al snel dat deze vloer enorm veel voordelen kent. PVC vloeren hebben de uitstraling van echt hout of steen, maar qua onderhoud zijn ze zo praktisch als een kunststof vloer. Daarnaast zijn PVC vloeren geluiddempend, wat ze aantrekkelijk maakt voor gebruik in appartementen of voor woningen waarin intensief wordt geleefd. PVC vloeren gaan lang mee en zijn relatief slijtvast.

Daarnaast is een PVC vloer prima bestand tegen water, waardoor het mogelijk is om deze toe te passen in badkamers en keukens. Ook wanneer u gekozen heeft voor vloerverwarming is PVC een uitkomst. 

 

PVC vloer kopen in Zeist

Onze showroom vindt u aan de Bergweg te Zeist. Wij beschikken over een enorme collectie PVC vloeren van topmerken. Het is ons streven om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij luisteren daarom naar uw eigen wensen en geven passend advies waar nodig. Onze medewerkers kunnen u adviseren over PVC vloeren en u de verschillen tussen PVC en andere vloersoorten laten zien.

 

Merken

Ambiant, Belakos, Gerflor, Mflor, Novilon, Therdex

 

De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist

Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels