Traplopers Zeist

Op maat gemaakte traplopers in Zeist

Bent u woonachtig in de omgeving van Zeist en Utrecht en op zoek naar een op maat gemaakte traploper van goede kwaliteit? Dan bent u bij De Bruin Woninginrichting aan het juiste adres. Wij leveren traplopers van geweven tapijt en traplopers die uit kamerbreed tapijt zijn gesneden. Al onze traplopers worden speciaal voor u op maat gemaakt. Bij ons vindt u de allerbeste fabrikanten waaronder Louis de Poortere, Nouwens & Bogaers, Jab, Desso en Cunera. Ook voor persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel in Zeist. Onze medewerkers laten u graag alle mogelijkheden zien en geven gratis advies dat gebaseerd is op uw persoonlijke situatie.

Traplopers van geweven tapijt

In onze showroom in Zeist kunt u een groot assortiment traplopers van geweven tapijt vinden. Deze traplopers worden speciaal op maat van uw trap gemaakt. Voor deze traplopers van geweven tapijt werken wij samen met de volgende hoogstaande merken: Louis de Poortere, Jab, Brink & Campman en Cunera.

Louis de Poortere

De traplopers van Louis de Poortere zijn tijdloos, elegant en uniek en gaan vele jaren mee. Deze kwalitatief goede traplopers worden gemaakt van 80% wol en 20% nylon. Louis de Poortere werkt met de series San Lorenzo, Stripes en Plain. Alledrie deze series kunt u vinden in de collectie traplopers van De Bruin in Zeist. Iedere traploper is verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren, zodat er voor elke trap een passende optie is. Bekijk de traplopers van Louis de Poortere.

Cunera

Cunera traplopers zijn lopers met een uitstekende kwaliteit. Deze traplopers worden gefabriceerd van cocos, wol, sisal of een combinatie van deze drie. Bij De Bruin vindt u Cunera traplopers in verschillende kleuren en stijlen en met klassieke, traditionele of moderne designs.

Traplopers van kamerbreed tapijt

Wanneer er voor uw interieur geen geschikte traploper van geweven tapijt is, hoeft u niet te treuren. Wij bieden naast ons assortiment traplopers ook de mogelijkheid om uw traploper te laten snijden uit kamerbreed tapijt. Wij leveren de beste tapijtmerken hiervoor waaronder Desso, Cunera, jab, Interfloor, Parade, Jabo, Van Besouw, Bonaparte, Belakos en Nouwens & Bogaers.

Traploper Louis de Poortere

 

Afwerking van de traplopers

Het is ook mogelijk bij De Bruin Woninginrichting te Zeist om uw traploper af te laten werken. Dit is noodzakelijk wanneer u een traploper van kamerbreed tapijt hebt. Traplopers van geweven tapijt kunnen zonder deze afwerking. Wij kunnen uw traploper afwerken in een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur.

Wij werken met twee verschillende afwerktechnieken: banderen en festonneren. Bij banderen wordt er een band om uw traploper gezet. Dit band is beschikbaar in diverse materialen, kleuren en breedtes. Daarnaast kunt u bepalen of de stiksels zichtbaar moeten zijn of juist niet. Festonneren is een methode waarbij er met sterk garen om uw traploper heen wordt geborduurd. Dit is mogelijk in elke gewenste kleur.

Persoonlijk advies over traplopers in Zeist 

In onze winkel in Zeist ontvangt u persoonlijk en volledig vrijblijvend advies over traplopers. Onze adviseurs, die over een uitstekende vakkennis beschikken, hebben de missie om u zo goed mogelijk te helpen. Door te kijken naar uw persoonlijk wensen wordt het gewenste eindresultaat bereikt. Om wachttijden in de winkel te voorkomen raden wij aan om online een afspraak te maken. Een van onze medewerkers zal dan op het gewenste tijdstip voor u klaar staan. Zo bent u gegarandeerd van het allerbeste advies en komt u niet voor niets naar Zeist. Dit adviesgesprek is uiteraard helemaal gratis en geheel vrijblijvend.

Traploper Louis de Poortere

traploper Louis de Poortere
Louis de Poortere Cunera Jabo Belakos Brink en Campman interfloor
parade Nouwens & Bogaers jab van besouw Bonaparte desso

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels