Raamdecoratie Zeist

Voor een optimale sfeerbeleving in uw woning is raambekleding een heel belangrijk element. Hiermee kunt u een warme uitstraling en zachte look creeëren. Omdat het ons doel is om u deze optimale sfeerbeleving in uw woning te bieden, geven wij in onze winkel in Zeist uitgebreid advies over raamdecoratie. Uiteraard is dit advies gratis en helemaal vrijblijvend. 

Persoonlijk advies voor raambekleding in Zeist

De Bruin Woninginrichting staat al geruime tijd bekend als dé interieurshowroom waar perfectie, persoonlijke aandacht en een optimale beleving bovenaan staan. Hieronder valt uiteraard ook het uitgebreide advies voor raambekleding in onze winkel in Zeist. U wordt uitstekend door ons geholpen en u kunt altijd beroep doen op ons.

U kunt geheel vrijblijvend online een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zo bent u gegarandeerd van uitstekende hulp en weet u zeker dat u niet voor niets naar Zeist komt.

Aanbod van raambekleding in Zeist

Wat verstaan wij onder raambekleding? De inhoud van het woord zegt het al, want raambekleding omvat alles waarmee ramen bekleed kunnen worden. Daarom vindt u in onze winkel in Zeist niet alleen gordijnen, maar ook zonwering en insectenwering. Er zijn meer mogelijkheden dan alleen maar genieten van de zachte sfeer van gordijnen. Met onze raambekleding bent u ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kiest u voor shutters, vouwgordijnen, jaloezieën, plissés, horren of jaloezieën? Alles wat u nodig heeft om uw raam te bekleden kunt u vinden bij De Bruin Woninginrichting in Zeist!

Gordijnen & Vitrage

In onze showroom voor raambekleding kunt u prachtige gordijnen vinden. Gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Wat uw wensen ook zijn, het perfecte eindresultaat wordt behaald bij De Bruin Woninginrichting. In onze winkel kunt u terecht voor advies en om het assortiment te bewonderen.

Rolgordijnen

Op zoek naar een rolgordijn van topkwaliteit voor uw woning? De Bruin Woninginrichting beschikt over een assortiment rolgordijnen van diverse bekende merken waaronder Luxaflex. Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen brengen sfeer in uw interieur. Wij leveren vouwgordijnen van merken als Sunway, Eijffinger, Luxaflex, Egger, Kobé en Vadain. 

Shutters

In onze winkel in Zeist vindt u een grote collectie shutters in verschillende kleuren en afmetingen. Deze shutters zijn van het hoogstaande merk Jasno. Door middel van shutters creeërt u een unieke sfeer in uw woning. Ook voor ramen met afwijkende vormen en maten zijn shutters uitermate geschikt.

Binnenzonwering

Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist kunt u een enorm assortiment binnenzonwering vinden. Uiteraard bieden wij u alleen de allerbeste merken zoals Luxaflex, Sunway en Erfal. Voor Jaloezieën, PlissésFacetteSilhouette en Duette's komt u naar onze winkel in Zeist.

Insectenwering

Vindt u het ook altijd zo fijn om op een mooie lentedag met uw ramen open te genieten van de zon? Natuurlijk zit u niet te wachten op vervelende insecten in uw woning. Daarom leveren wij horren en hordeuren van hoogstaande merken. Zo kunt u weer optimaal genieten van de zon. 

Gordijnrails

Wat is een gordijn zonder gordijnrails? Uiteraard kunt u bij ons ook gordijnrails en roedesystemen vinden. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande merken waaronder Goelst, Interstil, Houles en XXL designroeden. Al deze gordijnroedes zijn te bewonderen in de showroom in Zeist.

 

Gordijnen en Vitrage vouwgordijnen rolgordijnen Shutters

Gordijnen & vitrage

Vouwgordijnen

Rolgordijnen

Shutters

 

Jaloezieën Plissés Facette shades Duette Shades

Jaloezieën

Plissés

Facette Shades

Duette Shades

Silhouette insectenwering gordijnrails

Silhouette Shades

Insectenwering

Gordijnrails

 

Raambekleding buiten Zeist

Komt u niet uit de omgeving van Zeist, maar bent u wel geïnteresseerd in onze raamdecoratie? In Zoetermeer vindt u onze winkels Maison Woningstoffering (in het Woonhart, nabij Stadshart) en Den Heijer Woningstoffering (aan de Edisonstraat in Seghwaert). In Hellevoetsluis vindt u onze winkel Hazelbag Woningstoffering.

Wanneer u precies weet waar u naar op zoek bent kunt u dit ook online bestellen via onze webshop Home Design Shops

 

Velux Eijffinger Wood washi Sunway
Luxaflex van den acker Kobé Vadain
interstil Unilux Houles Goelst
Christian Fischbacker      

 

 De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels