Linoleum & Vinyl in Zeist

Linoleum vloeren

Linoleum is ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum. Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist kunt u een enorme collectie Marmoleum vloeren vinden. Het mooie aan deze vloersoort is dat het gemaakt van natuurlijke materialen. Een linoleum vloer bestaat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen zoals jute, tarwe, mais, vlas en kalksteen. Marmoleum vloeren staan bekend als veelzijdige, duurzame, krachtige en hygiënische vloeren. Ze zijn eenvoudig te reinigen, hebben een warme en professionele uitstraling en kennen eindeloze toepasmogelijkheden.

De linoleum vloeren die wij in Zeist verkopen, zijn van het hoogstaande merk Forbo. Deze vloeren worden geproduceerd in Nederland en zijn van een uitstekende kwaliteit. Het volledige assortiment Marmoleum kunt u bewonderen in onze showroom te Hellevoetsluis. Onze adviseurs laten u kennis maken met de vele verschillende dessins, kleuren en mogelijkheden van linoleum vloeren.

Linoleum

linoleum

Vinyl vloeren

Bent u op zoek naar een duurzame vloer die eenvoudig in onderhoud is? Dan raden wij u een vinyl vloer aan. De vinyl vloeren die wij leveren in Zeist zijn vloeren met een mooi uiterlijk en een enorm onderhoudsgemak. Vinyl heeft een geluiddempende werking, deze vloersoort brengt dus rust in uw woning. Daarnaast is een vinyl vloer perfect te combineren met vloerverwarming.

In onze winkel in Zeist bieden wij u vinyl van uitstekende merken als Forbo Eurocol, Interfloor en Novilon. Tevens is het mogelijk om bij De Bruin persoonlijk vloeradvies te krijgen van onze medewerkers. Wij zullen er alles aan doen om een verbluffend eindresultaat te bereiken. Maak direct online een vrijblijvende afspraak, die uiteraard helemaal gratis is.

Interfloor Vinyl vloer

vinyl

Forbo

Interfloor Novilon

 

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels