Karpetten Zeist

Vloerkleden van hoogstaande merken in Zeist

Bent u op zoek naar een nieuw karpet of vloerkleed? Bij De Bruin Woninginrichting in Zeist kunt u terecht voor een vrijblijvend advies.

Wij hebben een groot assortiment karpetten en vloerkleden van onder andere de welbekende merken Brink & Campman, Ambiant, Cunera en Louis de Poortere. Bij ons vindt u voor ieder interieur een passend karpet. U kiest zelf het materiaal, de afwerking, de kleur en het comfort. Zo bieden wij karpetten van natuurlijke materialen, maar ook vloerkleden die gemaakt zijn met moderne, glanzende, zachte of juist warrige garens. Daarnaast kunt u kiezen uit een laagpolig of een hoogpolig karpet. Bijna al onze vloerkleden worden voor u op maat gemaakt. 

Kom het hele aanbod bekijken in Zeist, waar u ook meteen persoonlijk advies kunt ontvangen van onze medewerkers. 

Vloerkleed Louis de Poortere

Vloerkleed Louis de Poortere Vloerkleed Louis de Poortere Vloerkleed Louis de Poortere

Karpetten Louis de Poortere

In het assortiment van De Bruin Woninginrichting vindt u vloerkleden van het Vlaamse merk Louis de Poortere. Daar zijn wij trots op. Een karpet van Louis de Poortere is gegarandeerd van topkwaliteit. De collectie karpetten van Louis de Poortere is enorm divers, zodat er voor iedere woonstijl een mooi vloerkleed te vinden is. Maak kennis met deze prachtige karpetten in onze showroom in Zeist. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over deze fantastische vloerkleden en u een passend advies geven. Maak direct online een afspraak en kom langs in Zeist!

De vloerkleden van Louis de Poortere alvast online bewonderen? Klik dan hier.

Karpet Louis de Poortere

Vloerkleden Ambiant

In Zeist kunt u kwalitatief hoogwaardige vloerkleden van Ambiant vinden. Deze scherp geprijsde karpetten worden gekenmerkt door de lange levensduur. Een karpet van Ambiant straalt warmte en comfort uit en maakt uw woning stijlvol. Bij ons kunt u uw Ambiant vloerkleed op maat laten maken. Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom in Zeist en ontvang persoonlijk advies van onze medewerkers.

Cunera karpetten

Doordat Cunera gebruikt maakt van natuurlijke materialen en grondstoffen, is een Cunera karpet een duurzame en verantwoorde keuze. Deze prachtige karpetten worden ambachtelijk gemaakt van unieke materialen als zeegras, wol, sisal, linnen, bamboe, jute, cocos, katoen en leder. Voor een stijlvol vloerkleed van het topmerk Cunera komt u naar De Bruin Woninginrichting in Zeist.

Karpetten Brink en Campman

Ook de vloerkleden van het op en top Nederlandse merk Brink en Campman zijn verkrijgbaar in onze winkel in Zeist. Deze schitterende karpetten zijn van een uitstekende kwaliteit en worden geproduceerd in Nederland. De productie gaat volgens een ambachtelijk proces. Een vloerkleed van Brink & Campman is duurzaam en biedt comfort. De modieuze kleuren en spannende structuren maken uw karpet tot een echte eye-catcher. Op zoek naar een perfect vloerkleed voor uw woning? U bent van harte welkom bij De Bruin in Zeist waar wij u helpen om een karpet te vinden of samen te stellen dat helemaal bij u past.

vloerkleed Louis de Poortere Karpet Louis de Poortere

 

 

Louis de Poortere

Brink en Campman Cunera
Ambiant

 

 
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels