Insectenwering Zeist

Insectenwering bij De Bruin Woningstoffering in Zeist

In onze showroom in Zeist leveren wij verschillende soorten insectenwering van bekende merken waaronder Unilux en Luxaflex. Insecten wilt u liever buiten houden, maar in de zomer is het ook prettig wanneer u uw ramen en deuren open kunt zetten. Met ons insectenwering assortiment bieden wij hiervoor de perfecte oplossing

Ons aanbod

Het assortiment insectenwering bij De Bruin Woninginrichting in Zeist bestaat uit verschillende soorten horren en hordeuren. Al onze insectenwering wordt op maat gemaakt. Wij leveren bijvoorbeeld de vaste hor, de rolhor, die een geluidsarm bedieningssysteem heeft, de inzethor, die te monteren is zonder dat u daarvoor hoeft te boren, de inzetrolhor, die een combinatie is van de rolhor en de inzethor. Daarnaast vindt u in onze collectie in Zeist ook hordeuren zoals de rolhordeur en de plissé hordeur. Deze hordeuren zijn eenvoudig te monteren en demonteren, zodat het mogelijk is om ze op te bergen in de wintermaanden.

De horren en hordeuren zijn standaard verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, maar alle overige RAL kleuren zijn leverbaar op aanvraag. Ook voor het gaas kunt u kiezen uit diverse kleuren, structuren en dessins. In onze winkel in Zeist beschikken wij ook over horren van Polltex gaas, waardoor pollen uit de lucht worden gefilterd. Dit is ideaal wanneer u last heeft van hooikoorts, omdat u klachten verminderen.

Wilt u het assortiment Unilux horren alvast bekijken? Klik dan hier

Voor de insectenwering van Luxaflex klikt u hier

Persoonlijk advies in Zeist

Bij De Bruin Woninginrichting kunt u gratis, vrijblijvend advies ontvangen. Onze medewerkers weten alles over het aanbod horren en hordeuren. Door hun vakkennis kunnen zij u de juiste hulp bieden bij de keuze voor een hor  of hordeur. Zo weet u zeker dat u een juiste aankoop doet. U kunt heel makkelijk online een afspraak maken, en zo onnodige wachttijden in de winkel voorkomen. Maak vandaag nog een afspraak bij De Bruin Woninginrichting in Zeist!

hor

hordeur

hor

hordeur
Unilux Luxaflex

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels