Houten jaloezieën

Geven uw interieur sfeer en warmte

Door natuurlijke materialen, zoals hout, te gebruiken wordt er een warme sfeer gecreëerd. In houten jaloezieën wordt deze natuurlijke warmte gecombineerd met strakke vormen, zodat het een geschikt product is voor in ieder interieur. Door de stijlvolle uitstraling en praktische kenmerken zijn houten jaloezieën terug te zien in iedere woonstijl. Prachtig voor grote raampartijen, maar ook ideaal voor een klein raampje. Ook het feit dat ze gecombineerd kunnen worden met shutters maakt het de perfecte keuze.

JASNO houten jaloezieën

Foto: JASNO

JASNO blinds

JASNO is de marktleider op het gebied van houten raamdecoratie in Nederland. De JASNO houten jaloezieën, ook wel blinds genoemd, zijn goed te herkennen aan de strakke vormgeving en doordachte details. De lamellen zijn bijvoorbeeld kwartiersgewijs gezaagd, om kromtrekken te voorkomen. Doordat de onderlat trapeziumvormig is, valt deze in gesloten toestand weg achter de onderste lamel. De blinds zijn leverbaar met een lamelbreedte van 53 mm of 63 mm.

De JASNO jaloezieën danken hun exclusieve uitstraling aan de subtiele nerfstructuur van het Paulownia hout. Deze lichte houtsoort is uitermate geschikt voor jaloezieën, en daarnaast een duurzame keuze doordat het een aangeplante houtsoort is. Standaard worden de blinds afgewerkt met krasvaste, vocht- en UV-bestendige lak, die geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes. Wanneer u de jaloezieën toe wil passen in een vochtige ruimte kiest u een roestwerende, aluminium bovenbak in plaats van de standaard stalen bovenbak. 

De blinds kunnen uitstekend gecombineerd worden met shutters doordat er gebruik wordt gemaakt van hetzelfde kleurenpalet. Zit de gewenste kleur er niet tussen? Dan kunnen ze geleverd worden in een van de RAL- of NCS-kleuren. Het bedieningskoord wordt altijd afgestemd op de kleur van de lamellen en ook de houten knopjes worden in dezelfde kleur als de lamellen geleverd. Daarnaast worden de zijkanten van de lamellen standaard meegelakt in de kleur van de lamel.

Bij de JASNO blinds lopen de ladderkoordjes aan de voor- en achterzijde van de lamellen in plaats van door het midden. Deze unieke oplossing zorgt ervoor dat de blinds extra verduisterend zijn, een strakke uitstraaling hebben en meer privacy bieden. Ook kunt u kiezen voor ladderband, waarmee de ladderkoordjes bedekt worden. De bovenbak wordt bedekt door houten frontlijsten, die verkrijgbaar zijn in diverse modellen. Deze maken uw jaloezie compleet.

JASNO blinds

Foto: JASNO

Houten jaloezieën Luxaflex

Met Luxaflex houten jaloezieën heeft u keuze uit vijf verschillende collecties. Al deze jaloezieën zijn gemaakt van hoge kwaliteit echt hout. De Basic jaloezie is de enige die niet gemaakt is van echt hout, waardoor deze geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Een duurzame keuze is de Bamboo jaloezie, gemaakt van het snelgroeiende bamboe dat aangeplant wordt. Deze lichte houtsoort maakt het ook nog eens makkelijk om de jaloezieën te bedienen. Ook is er de Shine collectie, gekenmerkt door de sterke glanslaag. Een echt statement maakt u met de Art jaloezie of de Splash collectie, met verfspatten of een sterk kleurverloop.

De houten jaloezieën van Luxaflex zijn verkrijgbaar in de breedtes 50 mm en 70 mm. Standaard worden ze bediend met een tuimelkoord, maar ook een tuimelstang of elektrische bediening is mogelijk. 

Sunway houten jaloezieën

De jaloezieën van Sunway zijn verkrijgbaar in drie verschillende lamelbreedtes en drie verschillende uitvoeringen. U vindt houten jaloezieën met de breedtes 35 mm, 50 mm en 70 mm.

Houten jaloezieën uit de Memphis collectie is gemaakt van Abachihout dat is gecertificeerd met het FSC keurmerk. U kunt kiezen uit wel 160 kleuren, allemaal leverbaar met een matte, zijdeglans of hoogglans finish. De Boston serie is gemaakt van Basswood, en ook hierbij kiest u uit een aantal mooie gelakte en gebeitste tinten.

De Detroit collectie is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en leverbaar in 6 populaire kleuren.

Bediening van de jaloezieën gaat standaard met een koord, maar ook elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden.

Luxaflex houten jaloezieën

Foto: Luxaflex

Bij onze klanten:


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels