Gordijnrails Zeist

Gordijnrails van hoge kwaliteit bij De Bruin in Zeist

De Bruin Woninginrichting in Zeist biedt u gordijnrails en roedesysteem van uitstekende kwaliteit. Alleen de allerbeste merken zijn bij ons verkrijgbaar, waaronder Goelst, Interstil, Houles en XXL gordijnroeden.

Goelst gordijnrailsystemen

In onze showroom in Zeist werken wij met gordijnrails van Goelst, een Nederlandse fabrikant. De Goelst railsystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om deze kwaliteit te benadrukken ontvant u 10 jaar garantie op de kleur van uw gordijnrails. Een railsysteem van Goelst sluit altijd aan bij uw persoonlijke wensen doordat deze leverbaar zijn in diverse kleuren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Goelst gordijnrails? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak waarin onze adviseurs u alles vertellen wat u wilt weten over gordijnrailsystemen.

Om de verschillende gordijnrails alvast te bekijken klikt u hier.

Interstil gordijnroedes in Zeist

De Bruin Woninginrichting levert ook de gordijnroedes van Interstil. In Zeist vindt u Interstil roedes van diverse materialen zoals hout, messing, edelstaal en ijzer. Daarnaast hebben wij kabelspanners in onze collectie, die een uniek alternatief vormen voor de klassieke gordijnrails. In onze showroom te Zeist kunt u het assortiment bekijken en gratis advies ontvangen van onze medewerkers.

Railsystemen van Houles in Zeist

De gordijnrails van het Franse merk Houles zijn ook te vinden in onze winkel in Zeist. Deze railsystemen zijn modern en innovatief met een klassieke uitstraling. Dit maakt dat Houles gordijnrails tijdloze railsystemen zijn. Wij leveren deze gordijnrailsystemen in diverse prijsklassen.

XXL gordijnroeden

In onze winkel in Zeist beschikken wij ook over de gordijnroedes van XXL gordijnroeden. Deze roedes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en het is zelfs mogelijk om uw eigen gordijnroede samen te stellen. XXL gordijnroeden staan bekend om de unieke vormgeving en doordat ze heel stevig zijn. Wilt u meer weten over deze gordijnroedes? Kom dan naar onze showroom in Zeist waar u het hele assortiment kunt bewonderen terwijl onze adviseurs u informeren en adviseren.

Goelst

Houles Interstil


Goelst douchegordijn rails
Goelst gordijnrails, geschikt voor elke woon- en werkomgeving
Handbediende gordijnrails voor lichte en normale gordijnenAdviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels