Facette

Facette Shades van Luxaflex in Zeist

Facette Shades zorgen voor een prachtige lichtregeling en bieden daarnaast de gewenste privacy. Door de ondoorschijnende en doorschijnende delen te verschuiven ten opzichte van elkaar, kan er op ieder ogenblik van de dag een perfect evenwicht gecreëerd worden tussen privacy en lichtinval. De Facette Shades geven een zacht en diffuus licht en zijn hierdoor een stijlvolle raambekleding. In Zeist vindt u de hele collectie Facette Shades van Luxaflex die bestaat uit verschillende, zachte stoffen in de meest uiteenlopende kleuren. Zo is er gegarandeerd een Facette Shade die past bij uw woonstijl en meubilair.

Iedere Facette Shade is gemaakt van brandvertragende materialen, wat een veilig gevoel geeft. Facette's zijn verkrijgbaar voor ramen in alle afmetingen en bieden het hele jaar door comfort. De Facette Shades worden speciaal voor u gemaakt op basis van uw persoonlijke wensen. U kiest de stoffen en afwerkingen en het bedieningssysteem dat uw voorkeur heeft. 

  • Stijlvolle combinatie van lichtinval en privacy
  • Brandvertragend
  • Verkrijgbaar voor zowel grote als kleine ramen
  • Speciaal voor u gemaakt
  • Verschillende stoffen, afwerkingen en bedieningsopties 
  • Geeft uw raam een zachte uitstraling
  • Eenvoudig te bedienen
 

Facette

Kom langs in Zeist voor gratis advies

In onze winkel in Zeist kunt u gratis en vrijblijvend advies ontvangen en profiteren van onze uitstekende service. Onze adviseurs helpen u om de perfecte Facette Shades voor uw woning uit te zoeken en samen te stellen. Ook voor advies over woninginrichting en andere vormen van woningstoffering, zoals behang, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om alvast online een afspraak in te plannen. Zo voorkomt u onnodig wachten in onze winkel en bent u ervan verzekerd dat u niet voor niets naar Zeist komt.

 

       
 
 
                      De Bruin Woninginrichting - Bergweg 27 - 3701 JJ Zeist - Telefoon: (030) 6920061 - E-mail: info@debruinwoninginrichting.nl

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels